De schoolreis specialist!

voor alleen vervoer óf compleet verzorgde schoolreis (en alles daar tussenin)!

Wat kunnen wij voor u doen

Hieronder vindt u volop leuke, inspirerende, (ont)spannende en interessante schoolreis-bestemmingen. Tevens daaronder handige informatie en tips om het schoolreisje nog leuker te maken! Er is altijd wel een schoolreisje dat past bij uw wensen en budget.

U vraagt, wij rijden!

Ter Doest levert maatwerk in schoolreisjes, waarbij u het exact kunt krijgen zoals u het hebben wilt. Wij regelen alleen het vervoer óf verzorgen het complete schoolreisje, met alles erop en eraan: inclusief entree, eten en drinken. Meer informatie of een passende aanbieding? Neem vrijblijvend contact op met onze schoolreis specialist: 0547 33 33 68.

Wij zijn flexibel en er is heel veel mogelijk!

Meer informatie, tips of een prijsopgave?
Neem vrijblijvend contact op met onze schoolreis specialist: 0547 33 33 68.

Kunt u geen passende schoolreis vinden?

Graag doen wij u een voorstel op basis van uw wensen en budget met een offerte op maat. Dit kan ook voor schoolreisjes die niet in deze folder of op onze website worden genoemd.
Wilt u meer informatie of inspiratie? Bel vrijblijvend met onze schoolreis specialist: 0547 33 33 68.

Veiligheid staat voorop!

Ter Doest is een Keurmerk Touringcarbedrijf. Naast het vertrouwen dat u mag stellen in onze chauffeurs, kunt u zich verzekerd voelen van de gegarandeerde veiligheid en comfort van de touringcar zelf. Dit houdt ook in dat alle wettelijke regelingen en wetgeving omtrent personenvervoer strikt worden nageleefd. Al onze touringcars zijn voorzien van gordels. Zie ook www.SKTB.nl voor meer informatie over het Keurmerk.

Wagenpark

Ons tourwagenpark bestaat uit touringcars met 62 zitplaatsen, 50 zitplaatsen en 26 zitplaatsen. Tevens is er vervoer mogelijk met een rolstoeltouringcar. De vele standaardvoorzieningen in elke type touringcar zijn o.a. airconditioning, gordels op alle zitplaatsen, microfoon, EHBO koffer en pleisters.

Handige tips

  • Wist u dat maandag, woensdag en vrijdag minder populaire dagen zijn voor een schoolreisje?
    Het is dan ook een stuk rustiger in de parken. Doe er uw voordeel mee!
  • Vrijwel alle schoolreisjes worden gepland in de maanden mei, juni of september.
    Is uw schoolreis ook mogelijk in bijvoorbeeld maart of april? Dan kan dat veel voordeel opleveren.
  • Indien mogelijk: boek op tijd. Minimaal twee of drie maanden van tevoren. Dan heeft u nog voldoende keuze en vroeg boeken is meestal voordeliger.
  • Combineer het schoolreisje van 2 of meer groepen zodat meer groepen dezelfde bus kunnen gebruiken, naar verschillende bestemmingen.

Meer (kostenbesparende) tips?

Bel vrijblijvend met onze schoolreis specialist: 0547 33 33 68.