Ter Doest Nascholing Chauffeurs

Bij Ter Doest Verkeersschool in Hengevelde kunt u volledige opleidingen volgen voor de diverse rijbewijzen. Ook voor de nascholing bent u bij ons aan het goede adres. Hieronder een overzicht van nascholing die u bij ons kunt volgen:

  • Vrachtwagen (Nieuwe rijden met vrachtauto’s)
  • Touringcarchauffeur (Het nieuwe rijden met autobussen, dagcursus E bij D)

Chauffeurs nascholing (Code 95)

Vanaf 2008 moeten alle buschauffeurs en alle vrachtauto chauffeurs (vanaf 2009), verplicht nascholing volgen om hun vakbekwaamheid te verlengen. De vakbekwaamheid is nog maar vijf jaar geldig. De nascholing bestaat uit 35 uur. Alleen gecertificeerde nacholingscursussen tellen mee voor de verlenging. Ook chauffeurs die al in het bezit zijn van een onbeperkt geldig chauffeursdiploma krijgen te maken met een beperking van de geldigheid.

ONDERDEELPRIJS
Het Nieuwe Rijden, 7 uur nascholing bij 3 pers.Op aanvraag
Het Nieuwe Rijden, 7 uur nascholing bij 2 pers.Op aanvraag
Sociale VaardighedenOp aanvraag
WintervoorbereidingOp aanvraag
Digitale Tachograaf en boordcomputersOp aanvraag

Bent u als beroepschauffeur werkzaam?

Iedereen die voor 10 september 2008 buschauffeur is, heeft zeven jaar (september 2008 tot september 2015) de tijd om de eerste 35 uur nascholing te volgen. Iedereen die voor 1 maart 2009 vrachtautochauffeur is, moet de eerste 35 uur nascholing ook binnen zeven jaar volgen, tussen maart 2009 en maart 2016. Daarna moeten de chauffeurs hun vakbekwaamheid iedere vijf jaar verlengen, steeds door het volgen van 35 uur nascholing.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Bel: 0547 33 33 68 of vul ons aanmeldingsformulier in.