Groeps dagtochten touringcar of bus

Ter Doest touringcar organiseert heel veel verschillende soorten groepsdagtochten met touringcar of bus.
Een gezellig dagje uit met vrienden, familie, vereniging of gezelschap, waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Het aanbod varieert van evenemententochten naar o.a. de Floriade, Keukenhof, Kreadoe een kerstmarkt of beurs. Maar ook dagtochten naar o.a. de Friese meren, Giethoorn, Land van Maas en Waal, of een koninklijke tour door Den Haag!

Ieder jaar stellen wij opnieuw een mooi programma van diverse dagtochten samen.

Dagtochten maatwerk

Naast de uitgewerkte dagtochten kunnen wij voor u ook een programma op maat maken. In overleg bouwen wij rond uw suggesties en budget een leuke dag uit! Een extra koffiestop, museumbezoek of rondvaart tussendoor, allemaal geen probleem! We beschikken over een uitgebreid scala van excursiemogelijkheden, adressen van restaurants en lunchrooms. Wij bieden u alle mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit waarbij u onbezorgd kunt genieten.

Rolstoel geen probleem

Zijn er in uw groep deelnemers die gebruik maken van een rolstoel? Ter Doest Touringcar beschikt over speciale touringcars die voorzien zijn van een hydraulische lift. Hiermee kunnen rolstoelgebruikers eenvoudig in en uit de bus worden geladen. Onze chauffeurs zijn hiervoor opgeleid en zullen u assisteren bij het aan boord brengen van een rolstoel. Onze touringcars zijn tevens voorzien van speciale rolstoelplekken.

Zoekt u inspiratie of een compleet verzorgde dagtocht?

Klik hier voor onze Brochure Dagtochten. De brochure voor onze Meerdaagse Busreizen vindt u hier.

Wilt u meer informatie, een prijsopgave of reserveren? Belt u dan met 0547 33 33 68.

Ter Doest Touringcar verzorgt o.a. stedentrips, personeelsuitjes, excursies en vervoer van en naar evenementen, pretparken, theatervoorstellingen, teambuilding activiteiten, beurzen, sportwedstrijden, festivals, rondleidingen en rondvaarten.