Touringcar vervoer

Onze luxe touringcars zijn voorzien van alle comfort. Denkt u hierbij aan o.a. een audio/video-installatie, een koffie- en theebar, koelkast, airco, bagageruimte en een toilet. Onze ervaren chauffeurs zijn tevens reisbegeleiders en behulpzaam gastheer. U kunt bij hen terecht voor vragen of extra informatie en zij zullen hun uiterste best doen om het uitstapje voor iedereen te laten slagen!

Rolstoel in de touringcar

Zijn er in uw groep deelnemers die gebruik maken van een rolstoel? Ter Doest Touringcar beschikt over speciale touringcars die voorzien zijn van een hydraulische lift. Hiermee kunnen rolstoelgebruikers eenvoudig in en uit de bus worden geladen. Onze chauffeurs zijn hiervoor opgeleid en zullen u assisteren bij het aan boord brengen van een rolstoel. De rolstoel wordt vast gezet in de bus en de rolstoelgebruiker krijgt een gordel om. Onze medewerkers informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Keurmerk Touringcar Bedrijf

Ter Doest Touringcar is een ‘Keurmerk Touringcar Bedrijf’. Het Keurmerk staat garant voor goed opgeleide en ervaren chauffeurs, adequate verzekering van de inzittenden en de touringcar. Daarnaast is er extra controle op alle wettelijke bepalingen. Onze touringcars voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, u bent verzekerd van goed en veilig vervoer. Daarnaast wordt de rij- en rusttijdenwetgeving strikt nageleefd.

Touringcar verhuur

Ter Doest Touringcar verzorgt al meer dan 20 jaar allerlei reisvervoer op aanvraag. Of het nu gaat om een dagje uit met familie of vrienden, een excursie met uw bedrijf of scholierenvervoer. U stelt zelf uw reis samen en wij voeren het uit. Het is gezellig, comfortabel én veilig. Offerte aanvragen.

Vervoersbewijs online reserveren

Reserveren individueel vervoersbewijs naar diverse evenementen in de regio. Ben je op zoek naar vervoer naar een evenement en wil je profiteren van groepstarieven, neem dan eens een kijkje op onze reserveringspagina voor opties en mogelijkheden. Vervoersbewijs online reserveren.

Disco- en evenementenvervoer (groepsvervoer)

Naast uitgaansvervoer met luxe auto’s en 8-persoons taxibusjes zijn wij ook gespecialiseerd in het vervoer van grotere groepen. Hiervoor worden onze touringcars ingezet. Op vrijdag- en zaterdagavond rijden we op aanvraag naar diverse uitgaansgelegenheden in de regio. Offerte aanvragen.

Midweekse zomerreis Noord Holland

5-daagse busreis naar leuke bestemmingen in Nederland: Noord Holland. Compleet verzorgde midweekse zomerreis, in luxe touringcar met airco en toilet, ervaren chauffeur en reisbegeleiding. Leuk, gezellig, comfortabel én veilig. Folder bekijken (PDF).

(Groeps-) dagtochten met de bus

Ter Doest touringcar biedt u diverse mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit waarbij u onbezorgd kunt genieten. Wij organiseren veel verschillende dagtochten die allemaal tot in de puntjes worden verzorgd. Denkt u hierbij aan evenemententochten naar o.a. de Floriade, Keukenhof en diverse kerstmarkten. Maar ook dagtochten naar o.a. de Friese meren, de Deltawerken, het Sauerland of gezellig Amsterdam! Offerte aanvragen.

Schoolreisjes

Met de bus op schoolreisje is altijd weer een feest!
Ter Doest touringcar verzorgt het busvervoer voor allerlei schoolreisjes, excursies en dagjes uit. Met leerlingen of studenten een dagje weg naar bijvoorbeeld een pretpark, dierentuin, museum, evenement of bezienswaardigheid. Flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop, waarbij iedereen kan genieten van een leuke en onbezorgde dag! Bekijk onze schoolreis inspiratie pagina of informeer naar de mogelijkheden, bel: 0547 33 33 68.