Touringcar verhuur

Ter Doest Touringcar verzorgt al meer dan 20 jaar vervoer op aanvraag. Of het nu gaat om een dagje uit met familie of vrienden, een excursie met uw bedrijf of scholierenvervoer. U stelt zelf uw reis samen en wij voeren het uit. Het is gezellig, comfortabel, zorgeloos én veilig.

Wij rijden regelmatig grotere groepen naar o.a. concerten, sportevenementen en festivals. Maar bijvoorbeeld ook een dagje Amsterdam, de keukenhof of skieen in Winterberg behoort tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Bij ter Doest touringcar zijn we flexibel en in overleg is er veel mogelijk. Vooraf altijd duidelijke afspraken, een vaste prijs per rit of per persoon.

Rolstoel geen probleem

Zijn er in uw groep deelnemers die gebruik maken van een rolstoel? Ter Doest Touringcar beschikt over speciale touringcars die voorzien zijn van een hydraulische lift. Hiermee kunnen rolstoelgebruikers eenvoudig in en uit de bus worden geladen. Onze chauffeurs zijn hiervoor opgeleid en zullen u assisteren bij het aan boord brengen van een rolstoel. De rolstoel wordt vastgezet in de bus en de rolstoelgebruiker krijgt een gordel om. Onze medewerkers informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Zoekt u inspiratie of een compleet verzorgde dagtocht?

Klik hier voor onze Brochure Dagtochten. De brochure voor onze Meerdaagse Busreizen vindt u hier.
Wilt u meer informatie, een prijsopgave of reserveren?
Belt u dan met 0547 33 33 68.