Taxi ter Doest

Taxi, Particulier Vervoer
U kunt bij ons een taxi bestellen of reserveren. Een comfortabele taxi staat dan op de afgesproken tijd voor uw deur. Voor een goede planning helpt het als u ruim van tevoren bestelt.
Bestel nu direct uw taxi op telefoonnummer 0547 33 33 68

 

Taxi ter Doest

Rolstoelvervoer en ziekenvervoer
Ter Doest taxi verzorgt ook het zogenaamde “zittend ziekenvervoer”. Bedoeld voor mensen die vervoer benodigd hebben vanuit huis naar een behandelingslocatie (ziekenhuis, arts, revalidatie etc.) en niet zelf kunnen/mogen rijden en voor wie openbaar vervoer geen optie is.

 

Taxi ter Doest

Discovervoer (groepsvervoer)
Naast uitgaansvervoer met luxe auto’s en 8- persoons taxibusjes zijn wij ook gespecialiseerd in het vervoer van grotere groepen. Hiervoor worden onze touringcars ingezet. Op vrijdag- en zaterdagavond rijden we op aanvraag naar diverse uitgaansgelegenheden in de regio.

 

Taxi ter Doest

Zakelijk vervoer
Voor bedrijven verzorgen wij het ‘zakelijke vervoer’ van o.a. directie, personeel en gasten. Wij zien ons bedrijf als een verlengstuk van de opdrachtgever waarvoor wij rijden. Wij beschikken over representatieve, comfortabele en rookvrije taxi’s voor betrouwbaar en betaalbaar zakelijk taxivervoer.