Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van de website van Ter Doest is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Hoewel Ter Doest zijn best doet om alle informatie, producten en diensten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud echter geen enkele garantie worden gegeven. Ter Doest Taxi, Ter Doest Touringcar en Ter Doest Verkeersschool kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld worden voor eventuele fouten of andere consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze websites. Ter Doest ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook.

Aansprakelijkheid voor links
De website van Ter Doest bevat links naar externe websites van derden. Ter Doest heeft geen invloed op de inhoud van dergelijke websites. Derhalve wijst Ter Doest elke aansprakelijkheid voor de inhoud van dergelijke externe websites van de hand. Voor de inhoud van gelinkte websites is de desbetreffende aanbieder of beheerder van de website verantwoordelijk. De gelinkte websites worden op het moment dat de hyperlink wordt gemaakt, gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Op het moment van de koppeling werd door Ter Doest geen onwettige inhoud vastgesteld. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte websites kan niet in alle redelijkheid van ons worden verwacht zonder concrete aanwijzing van een wetsovertreding. Zodra wij kennis nemen van een wetsovertreding, zullen wij betreffende link(s) onverwijld verwijderen.

Auteursrechten
Ter Doest tracht altijd de auteursrechten van derden in acht te nemen of gebruik te maken van zelfgemaakte en licentievrije werken. De door Ter Doest gemaakte inhoud en werken op de pagina’s zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Bijdragen van derden zijn als zodanig gekenmerkt. Vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke aard van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht zijn verboden zonder schriftelijke toestemming van Ter Doest, dan wel van de desbetreffende auteur en/of maker.