Disco- en evenementenvervoer

Naast uitgaansvervoer met luxe auto’s en 8- persoons taxibusjes zijn wij ook gespecialiseerd in het vervoer van grotere groepen. Hiervoor kunnen eventueel onze touringcars worden ingezet. Op vrijdag- en zaterdagavond rijden we op aanvraag naar diverse uitgaansgelegenheden in de regio. Daarnaast verzorgen we natuurlijk ook het vervoer naar de binnenstad van onder meer Hengelo en Enschede.

Met een (vrienden)groep naar een feest of evenement

Met z’n allen in de bus er naar toe, lekker feesten en na afloop samen weer naar huis. Het is gezellig, comfortabel, zorgeloos én veilig. De auto kan thuisblijven. Zo rijden wij regelmatig grotere groepen naar o.a. zomerfeesten, concerten, sportevenementen (voetbalwedstrijden e.d.) en festivals (o.a. Zwarte Cross en dance evenementen). Bij ter Doest taxi zijn we flexibel en in overleg is er veel mogelijk. Vooraf altijd duidelijke afspraken, een vaste prijs per rit of per persoon.

Hier kunt u online een offerte aanvragen voor touringcar groepsvervoer.

Wilt u meer informatie, een prijsopgave of reserveren?
Belt u dan met 0547 33 33 68.

Ter Doest Touringcar verzorgd o.a. stedentrips, personeelsuitjes, excursies en vervoer van en naar evenementen, pretparken, theatervoorstellingen, teambuilding activiteiten, beurzen, sportwedstrijden, festivals, rondleidingen en rondvaarten.