Ter Doest Dagtochten

Speciaal voor groepen of gezelschappen vanaf 25 personen
Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van dagtochten die Ter Doest Touringcars voor u kan verzorgen. Een handig overzicht van ideeën en tips voor leuke dagtochtbestemmingen zoals: musea, rondvaarten, steden, attracties, rondritten, etc. etc. De dagtochten zijn niet specifiek bestemd voor één doelgroep, maar geschikt voor groepen en verenigingen van alle leeftijden.

Speciale wensen?

Wel is het zo dat alle voorbeeldreizen uitgaan van een heerlijk ontspannen dagje uit. Bent u opzoek naar wat meer actie dan kan dit in de meeste gevallen gewoon ingepast worden. Zo hebben vele attracties en bestemmingen speciale arrangementen voor personeels- en vrijgezellenfeesten en is er bij veel gelegenheden tevens de mogelijkheid om een workshop te reserveren. Voor deze extra’s kunt u contact opnemen met onze medewerkers: tel.: 0547 33 33 68.

Wij wensen u veel voorbereidingsplezier en hopen dat dit dagtochten overzicht u helpt bij het vinden van een leuke en geslaagde groepsreis.
De dagtochten kunnen worden gefilterd m.b.v. categorieën. Klik op een categorie om het overzicht aan te passen aan uw wensen.

Informatie en veelgestelde vragen

Waarom deze dagtochten?

Waarom deze dagtochten?

Omdat het organiseren van een leuke dagtocht niet altijd even gemakkelijk is hebben wij voor u een (online) ideeëngids opgesteld. Wij hebben geprobeerd de meest leuke en attractieve bestemmingen te vinden en deze weergegeven in een voorbeeld dagtocht, middagtocht, excursie of evenementen tocht zodat u in één oogopslag kunt zien hoe een dag er uit zou kunnen komen te zien. Omdat er bij elke voorbeeldreis tevens een tarief vermeld staat heeft u altijd een indicatie van het kostenplaatje. U kunt natuurlijk gebruik maken van een door ons volledig uitgewerkte voorbeeldreis, maar het is uiteraard geen probleem om een dag- of middagtocht geheel naar uw wens in te delen. Zo maken wij graag van een middagtocht een dagtocht, van een dagtocht een middagtocht of bouwen rondom uw budget en suggestie een leuke dag uit! Kortom, wij adviseren u graag en passen de dagtocht graag naar uw wensen aan. Klik hier om een maatwerk offerte aan te vragen.

Wat is een groepsreis?

Wat is een groepsreis?

Vanaf 25 personen is er bij ons sprake van een groepsreis. Het grote voordeel van een groepsreis is dat als groep geprofiteerd wordt van kortingen op lunches, diners en toegangsprijzen bij diverse bestemmingen. Daarnaast is het altijd fijn om de kosten van de touringcar, reisleiders, gidsen, rondvaartschepen etc. te kunnen delen met de groep. Vaak geldt hoe groter de groep, des te voordeliger de reis voor het individu. Het nadeel van een groepsreis is dat er van de groep wordt verwacht dat zij als eenheid keuzes maakt. Vertrektijden, pauzes, rondleidingen en menukeuze is voor iedereen gelijk. Natuurlijk wordt er altijd zoveel mogelijk rekening gehouden met diëten en allergieën.

Tarieven

Tarieven

Alle vermelde tarieven die genoemd worden op onze website gelden als indicatief. Deze prijsindicatie komt het beste overeen met de werkelijkheid voor groepen die een start- en eindpunt van de groepsreis opgeven die ligt binnen een straal van ca. 25 kilometer rondom onze standplaats Hengevelde. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een groepsreis uit de brochure / website, bieden wij deze altijd eerst in een aparte offerte aan zodat u altijd vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Praktisch

Praktisch

In de basis verzorgen wij de gehele dagtocht. Ook maken wij afspraken met de verzorgingsadressen en verzorgen de betaling op de verschillende plaatsen. U hoeft als groep dus niet zelf af te rekenen op de diverse bestemmingen waardoor u alle tijd heeft om heerlijk te genieten van een dagje uit. Wel is het vaak mogelijk om op eigen gelegenheid extra’s te kopen zoals bijvoorbeeld een extra drankje, ijsje of aandenken. Op sommige plekken is het na een proeverij mogelijk om aankopen te doen in een winkeltje. Wij proberen in de basis zoveel mogelijk inclusief aan te bieden zodat u ook zonder portemonnee op de dag zelf deel kunt nemen aan een groepsreis uit onze brochure / website.

Tijdens de reis

Tijdens de reis

Waar gesproken wordt over koffie met gebak geldt in principe altijd 2x koffie met gesorteerd gebak. Waar gesproken wordt over een koffietafel geldt in principe altijd dat deze inclusief kroket is. Op sommige plekken kan dit afwijken omdat dit onmogelijk of onhandig is. Enkele voorbeelden zijn: fruitvlaai of appeltaart bij een fruitbedrijf, pompoentaart of soep op de Pompoenerie, kippensoep in Barneveld, vis tijdens een bezoek aan Urk etc. Wist u bijvoorbeeld dat in het Duits “Kaffeetisch” iets heel anders is dan de Nederlandse koffietafel? Daarom kan het ook voorkomen dat Duitse lunches net even iets anders zijn. Wel wordt er gestreefd naar een hartige of warme toevoeging aan een Duitse broodjeslunch.

Afwijkingen van de standaard

worden zoveel mogelijk vermeld bij elke tocht.

Zorgvuldigheid

Zorgvuldigheid

De brochure en de website zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Het kan echter voorkomen dat er een fout in de folder of op de website voorkomt, of dat verzorgingsadressen gewijzigde tarieven hanteren. De folder en website hebben een informatief karakter en wordt dan ook uitgegeven onder voorbehoud van druk- en zetfouten. In geen geval kunnen er geen rechten worden ontleend of aanspraak worden geclaimd op vermeldingen in deze folder of op deze website. Naar aanleiding van uw wensen wordt altijd eerst een offerte op maat ter goedkeuring aan u voorgelegd!

Wagenpark en Keurmerk Touringcarbedrijf, Verzekeringen

Wagenpark

Ter Doest Touringcars beschikt over een gevarieerd wagenpark. Voor elk type gezelschap, wensen en voorkeuren zijn er voertuigen beschikbaar. Er zijn voertuigen beschikbaar in de categoriën 22 zitplaatsen, 50 zitplaatsen, 40 persoons met enkele tafeltjes en 62 zitplaatsen. Daarnaast zijn er 2 grote rolstoeltouringcars beschikbaar. Dit zijn 62- persoons touringcars die uitgerust zijn met rolstoellift. Er is per voertuig ruimte tot wel 16 rolstoelen. Rolstoelplaatsen gaan echter wel ten koste van het aantal gewone zitplaatsen. De stelregel voor de 1e 4 rolstoelen is: per rolstoel verdwijnen er 4 zitplaatsen. Bij grotere aantallen rolstoelen wordt de indeling iets gunstiger. Onze medewerkers geven u graag nadere toelichting. Het voertuig geschikt maken voor rolstoelvervoer kost de nodige tijd en inspanning. Hiervoor geldt een toeslag van € 75,00 per dagtocht (tarief 2014/2015).

Keurmerk Touringcarbedrijf

Ter Doest is een Keurmerk Touringcarbedrijf. Naast het vertrouwen dat u mag stellen in onze chauffeurs, kunt u zich verzekerd voelen van de gegarandeerde veiligheid en comfort van de touringcar zelf. Dit houdt ook in dat alle wettelijke regelingen en wetgeving omtrent personenvervoer strikt worden nageleefd. Zie ook voor meer informatie over het Keurmerk de website www.sktb.nl

Verzekeringen

Veelal zijn groepen maar ook individuen steeds vaker verzekerd via een eigen zogenaamde doorlopende reisverzekering. Daarom is er in alle arrangementen nog geen sprake van een reisverzekering. Onze bedrijfsverzekering dekt alle
gebeurtenissen die kunnen voorkomen vanaf het moment van instappen, tijdens het vervoer tot en met het verlaten van de touringcar. Tijdens het verblijf op de diverse locaties geldt uw eigen verzekering. Indien gewenst kunnen wij uiteraard een passende offerte doen toekomen voor de gehele reis. Raadpleeg voor alle zekerheid in alle gevallen uw eigen polis, of win inlichtingen in bij uw verzekeraar. Van toepassing zijnde voorwaarden Op al onze diensten zijn de KNV reisvoorwaarden van toepassing. In deze voorwaarden staan onder andere zaken als de annuleringsvoorwaarden, klachtenregeling en andere praktische zaken toegelicht. Deze voorwaarden zijn terug te vinden via de website www.knv.nl. Daarnaast treft u deze voorwaarden automatisch toegevoegd aan elke offerte en bevestiging.

Reserveringen

Reserveringen

Reserveren kan zowel per email (touringcar@ter-doest.nl) als per telefoon (0547 333368) Telefonisch kunnen wij u het beste van dienst zijn op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Geeft u bij uw reservering zoveel mogelijk aan of er rekening moet worden gehouden met diëten en/of medische indicaties. Onze medewerkers kunnen dan tijdig inspelen op de benodigde voorbereidingen. Bij enkele bestemmingen geldt een beperking voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Ook hier kunnen wij rekening mee houden wanneer u dit tijdig aan ons meldt. Wijzigingen in het aantal personen kunnen tot 2 dagen voor vertrek aan ons worden doorgeven. Geeft u bij uw reservering zoveel mogelijk aan of er rekening
moet worden gehouden met diëten en/of medische indicaties. Onze medewerkers kunnen dan tijdig inspelen op de benodigde voorbereidingen. Bij enkele bestemmingen geldt een beperking voor mensendie slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Ook hier kunnen wij rekening mee houden wanneer u dit tijdig aan ons meldt. Wijzigingen in het aantal personen kunnen tot 2 dagen voor vertrek aan ons worden doorgeven. Daarna zijn wij genoodzaakt het opgegeven aantal personen in rekening te brengen. Daarna zijn wij genoodzaakt het opgegeven aantal personen in rekening te brengen.