Meyer Werft und Landhaus

Na vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we richting het Duitse plaatsje Papenburg, gelegen aan rivier de Ems. Na een koffiepauze onderweg worden we opgewacht door een gids die ons meeneemt naar Scheepswerf de Meyerwerft. De scheepswerf „Meyer Werft“ – een bedrijf met een traditie van meer dan 200 jaar. Met meer dan 375 m lang 75 m hoog en 125 m breed behoort het overdekte bouwdok van de
werf tot de grootste ter wereld. Cruiseschepen als de “Homeric“, “Mercury“, “Aurora“ en “Radiance of the Seas“ zijn hier van stapel gelopen, en hebben de werf wereldberoemd gemaakt. Vanuit het nieuwe bezoekerscentrum heeft u prachtig zicht op de enorme werf. Na afloop van het bezoek vertrekken we naar het lunchadres, alwaar een goed verzorgde koffietafel wordt geserveerd. Na de lunch rijden we naar het plaatsje Lünne. Hier bezoeken we de ambachtelijke bierbrouwerij Emsländer Landhaus Brauerei. De enthousiaste brouwer vertelt ons over de fijne kneepjes van het vak. Helaas voor alle nieuwsgierigen blijft ook hier het geheim van de ingredienten goed bewaard. Een afsluitende proeverij van bierlikeur en bieren maakt het bezoek meer dan de moeite waard! Na afloop van de proeverij keren we terug naar de bus om de thuisreis te aanvaarden.

Meer informatie over deze dagtocht?

Vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘verzenden’.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

3 + 1 = ?

VERTREK: 07:30 uur
EINDE ca.: 18:30 uur

INCLUSIEF:

  • Vervoer per luxe reiswagen
  • 2x koffie met gebak
  • Bezoek en rondleiding Meyer werft
  • Duitse broodjes lunch
  • Entree, rondleiding en proeverij Landhaus Brauerij (ter afsluiting is er koffie/thee met koek en huisgemaakte biertaart)

OPTIONEEL:

  • Goed verzorgd 3-gangendiner tijdens de thuisreis, prijs op aanvraag

AANTAL PERS. PRIJS P.P.:
Mail ons voor maatwerk en/of een prijsopgave: touringcar@ter-doest.nl

image_pdfimage_print